Vihdin Wuosisatamarkkinat järjestetään 12. kertaa 25.8. Tänäkin vuonna pääjärjestäjänä toimii SuurVihdin Kilta ry, yhteistyössä Vihdin Kunnan kanssa. Luksian turvaopiskelijat hoitavat aiempien vuosien tapaan tapahtuman järjestyksen valvonnan ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös liikenteen ohjauksen.

Myyjiä ja tuote-esittelijöitä markkinoille on tulossa yli 200. Markkinapäivän ytimen muodostavat perinteisesti markkinakojut, jotka tarjoavat laajan valikoiman käsitöitä, vanhoja tuotteita, vanhan ajan tyyliin ja tekniikoilla valmistettuja tuotteita sekä luomu- ja lähituotannon herkkuja. Myös nykyaikaisempien tuotteiden myyjiä löytyy joukosta, unohtamatta laajaa ruokatarjontaa. Joukkoon mahtuu ns. ”vanhojen” jo vuosia markkinoilla käyneiden myyjien lisäksi uusia myyjiä. Raitin molemmissa löytyvät sepät, jotka pitävät myös taontanäytöksiä. Voisi sanoa että Wuosisatamarkkinat ovat saaneet mainetta yli valtakunnan rajojen, sillä myyjiä on tulossa myös Suomen ulkopuolelta.

Markkinoiden avajaiset alkavat esiintymislavalta klo 10.00 Vihdin Kunnan ja SuurVihdin Killan puheilla. Pitkin päivää saadaan nauttia laulu ja tanssiesityksistä. Tänä vuonna tulee esiintyjiä Vihdin ystävyyskunnasta Otepäästä. He haluavat tuoda oman tervehdyksensä viime vuonna 100 vuotta täyttäneelle Suomelle tänä vuonna 100 vuotta täyttävältä Virolta. Lisäksi tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Vihdin ja Otepään ystävyyskuntahanke käynnistettiin. Heillä on oma markkinakoju raitin varrella, jossa he myyvät käsitöitä. Esiintyjät ilahduttavat markkinaväkeä myös raitin varrella sekä esiintymislavalla monipuolisesti esiintyen.