Vihdin museossa on kesällä katsottavaa sekä ulko- että sisätiloissa. Virikkeenä tämän kesän näyttelyyn ovat museon kokoelmista löytyvät vanhat valokuvat, joihin on otettu mukaan ystävistä parhaat eli koirat ja kissat. Ne olivat aikanaan maaseudun tavallisimpia lemmikkieläimiä. Nyt koirat ja kissat on koottu yhteen valokuvanäyttelyksi nimeltä Vihtiläisen paras ystävä. Näyttelyssä voit nähdä esimerkiksi koirat Tellun, Jyrkin ja Tarun sekä monta syliin kaapattua pehmeää kissaystävää. Mukana on myös vihtiläisten lähettämiä kuvia tämän päivän lemmikeistään.

Pikku-Pappilan puutarha on kirkonkylän kesäinen keidas, jonne kaikki ovat tervetulleita. Voit keinutella itseksesi puutarhakeinussa tai istahtaa suuremmalla joukolla puutarhapöydän ääreen. Puutarhasta löytyy viihdykkeeksi pihapelejä, joiden parissa aika kuluu rattoisasti. Pihavitriiniin on koottu kasviaiheinen näyttely.
Heinjoki-Säätiön evakkonäyttely on avoinna toistaiseksi. Näyttelyssä esitellään Karjalan kannaksella sijainnut Heinjoen pitäjä. Näyttely kertoo niin Heinjoen luonnosta, kulttuurista, elinkeinoista kuin ihmisistäkin. Sotien jälkeen heinjokelaiset asutettiin pääosin läntiselle Uudellemaalle. Näyttely herättää ajatuksia sekä karjalaisesta kulttuurista että sotavuosien ihmiskohtaloista.

Vihdin museo on museokorttikohde, jonne on ilmainen sisäänpääsy. Pikku-Pappilassa palvelee museon aukioloaikoina museokauppa. Sen valikoimiin kuuluu lahjatavaroita (esimerkiksi suosittuja Pahantorjuja-tuotteita), makeisia sekä Vihti-aiheista kirjallisuutta.

Museon näyttelyt Niuhalan vanhalla kansakoululla (Kirkkoniementie 4) ja museokauppa Pikku-Pappilassa (Kirkkoniementie 1) ovat avoinna 28.5. asti ke-pe 12-16 ja 1.6.-27.8. ti-pe 12-16. Huom. nouda opas Niuhalan vanhan kansakoulun näyttelyihin Pikku-Pappilasta. Näyttelyihin otetaan kuusi henkilöä kerrallaan. Tiedot museon tapahtumista löydät myös museon kotisivuilta tai Facebookista.