Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku on käynnissä 16.- 30.3. Laurea on Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu, jolla on tarjolla yhteensä 1242 opiskelupaikkaa

Huomenna käynnistyvässä korkeakoulujen kevään yhteishaussa Laurea tarjoaa monipuolisia ja joustavia opiskelumahdollisuuksia eri puolilla Uuttamaata. Nyt yhteishaussa haettavana olevat koulutukset käynnistyvät syksyllä 2022.

Aloituspaikkoja syksyllä alkaviin opintoihin on tarjolla niin Laurean AMK- kuin YAMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa. Kaikkiin Laurean koulutuksiin voi tutustua verkossa osoitteessa www.laurea.fi/koulutus.

Lohjan kampuksen koulutukset toteutetaan monimuoto-opintoina 

Laurean Lohjan kampukselle haetaan kevään toisessa yhteishaussa kolmeen hakukohteeseen: sairaanhoitajakoulutukseen, sosionomikoulutukseen sekä liiketalouden tradenomikoulutukseen. Yhteensä aloituspaikkoja näissä on 100. Lohjalla kaikki syksyllä 2022 alkavat koulutukset toteutetaan joustavina monimuoto-opintoina.  

Viime vuosina Laurean vetovoimaisimpia hakukohteita ovat olleet monimuoto-opinnot sekä kokonaan verkossa suoritettavat tutkinnot. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua ja se mahdollistaa joustavan opiskelun työnteon ohessa. Monimuoto-opinnoissa aloituspaikkoja on tarjolla nyt yhteishaussa Laurean eri koulutuksissa kaikkiaan 505. 

Verkko-opinnot puolestaan sopivat opiskelumuotona opiskelijoille, jotka käyvät opiskelun ohella töissä, tai jotka asuvat etäällä Laurean kampuksista. Kokonaan verkossa suoritettavia opintoja kevään yhteishaussa on Laureassa tarjolla sekä liiketalouden että sosiaalialan koulutuksissa. Aloituspaikkoja verkko-opinnoissa on yhteensä 100. 

YAMK-koulutuksia Leppävaarassa ja Tikkurilassa

Ylemmällä ammattikorkeakoulututkinnolla opiskelija voi syventää ja laajentaa omaa osaamistaan. Samalla YAMK-tutkinto antaa kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joihin vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. YAMK-opintoihin voi hakea, kun soveltuvan korkeakoulututkinnon jälkeen on hankkinut vähintään kaksi vuotta työkokemusta.

YAMK-koulutuksia Laureassa on kevään yhteishaussa tarjolla Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla. Aloituspaikkoja YAMK-koulutuksissa on yhteensä 262.

Hakuaika päättyy 30.3. klo 15.00. Hakeminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi

Yhteishaun aikataulu Laurean verkkosivuilla.