Tänään: 14.07.2024

Päätoimittaja

Yrittäjäkuva: Uusi nimi vanhalle kaupalle

Mia Paaso on ehtinyt tulla monelle lohjalaiselle tutuksi, nyt vain liikkeellä uusi nimi: AITO-kauppa

Sattumien summien kautta ja parin nopean muuton jälkeen löydät uuden AITO- hyvän olon kaupan Prismaa vastapäätä Laurinkatu 34:sta. Luontaistuntija ketju muutti nimeään ja niin neljä vuotta liikettään Lohjalla vetänyt Mia Paaso sai huomata vetävänsä nyt AITO-liikettä.
– Mikään ei varsinaisesti muuten muutu kuin ketjun nimi ja väritys. Tarjoamme edelleen asioita palvelu edellä eli meiltä saat tuotteiden lisäksi myös vastauksia kysymyksiisi, lupaa Paaso.
– AITO kauppa tarjoaa tuotteita niin elintarvikkeista, kosmetiikasta kuin myös lisäravinteista.
Nykymaailmassa on väliä, mitä suuhunsa laittaa, iholleen levittää ja millä pyykkinsä pesee. AITO hyvän olon kaupat tarjoavat laajan valikoiman ravintolisiä, vitamiineja, terveysruokaa sekä tuotteita puhtauteen ja kauneuteen.
– Omilla valinnoilla voi suuresti vaikuttaa hyvinvointiinsa. AITO-kauppiaille tärkeitä asioita ovat luonnollisuus, vastuullisuus ja turvallisuus. Siksi hyllyiltämme löytyy sekä ihmisen että ympäristön kannalta kestäviä ja hyviä vaihtoehtoja, kuten Aito- ja Viridian -tuotteet, kertoo ketjun toimitusjohtaja Marjut Myllymäki.
Paaso kertookin, kuinka hän on huomannut, että oman liikkeen asiakaskunnan ikärakenne on todella laaja.
– Uusia asiakkaita on tullut nimenomaan nuoremmista ikäryhmistä eikä enää välttämättä tärkeintä ole halpa hinta, vaan se, että tuote oikeasti toimii sen ostajalle ja tuote on laadukasta ja puhdasta, kertoo Paaso.
– Kiinnostus omaan terveyteen ja entistä paremmat mahdollisuudet hakea itse tietoa on tuonut liikkeemme kaiken ikäisten ihmisten kaupaksi.

Asiantuntevaa palvelua

Paaso kertoo kuinka ihmiset tulevat liikkeeseen aloittaen kysymyksellä ”luin netistä..” tai ”luin lehdestä…”, ja siitä alkaa se meidän asiantuntemuksemme, jolla pyrimme löytämään asiakkaalle sopivat tuotteet. Meillä on järjestelmässä kuitenkin yli 2000 tuotetta, joita kaikkia ei luonnollisestikaan ole hyllyssä.
– Tuotteissa on monia kestosuosikkeja, mutta aina tulee myös uutuuksia, joiden kanssa olemme tarkkoja, mitä otetaan myyntiin ja mitä ei. Asiakas on kuitenkin meille se ykkönen.
– Itselläni on ravintoterapeutin, lähihoitajan koulutus ja meidän Anu Petäisellä on ravintoneuvojan ja homeopatianeuvojan koulutus, eli meiltä saa myös vastauksia.
– Tuotteiden lisäksi AITO-kaupassa Lohjalla on Heidi Toivakan hierontamahdollisuus sekä nyt syksyllä aloittaa ekokampaaja Asta Masally. Lisäksi terveyspäivät jatkuvat eli terveydenhoitaja Tuula Pietilä on paikalla tekemässä mittauksia.
Kaupan aukioloajat ovat tutut arkisin kello 10-17.30 ja lauantaisin kello 10-15.
– Olemme sitä mieltä, että Lohjalla on tilaa ja tarvetta palvelevalle hyvän olon kaupalle. Meillä on ajankohtaista osaamista ja hyvät tuotteet.

https://lohja.aitokauppa.fi/