Harrastatko itse aktiivisesti jotain urheilulajia, tai keräiletkö vaikka postimerkkejä? Vai liittyykö harrastuksesi luontoon, toisiin ihmisiin, käsitöihin? Oli harrastuksesi sitten mikä tahansa, mutta jos harrastat sitä aktiivisesti, niin haluatko kertoa siitä muillekin?

Kirjoita meille harrastuksestasi

Lähetä meille 300-500 sanainen teksti sinusta ja harrastuksestasi ja liitä oheen 1-2 painokelpoista valokuvaa. Voit myös kirjoittaa anonyymisti ja laittaa kirjoittajaksi salanimen, mutta meille on hyvä kertoa, kuka olet. Me julkaisemme jokaisen harrastustekstin omalla www.harrasta.net sivustolla sekä www.ykkoslohja.fi harrastukset osiossa. Näiden digikanavien lisäksi päätämme toimituksessa, kenen harrastusteksti pääsee myös lehteen 17.4.2019 olevaan harrastamisen erikoisliitteeseen. Jos tekstejä tulee enemmänkin, voimme julkaista jo ennen huhtikuuta.

Lehdessä julkaistuista kirjoituksista maksamme pienen julkaisupalkkion. Jos olet kiinnostunut ja kirjoittaminen onnistuu, laita valmis teksti tulemaan sähköpostitse kari@ykkoslohja.fi osoitteeseen alkuvuoden 2019 aikana.