Koko perheen luistelutapahtuma torstaina 15.11. klo 18.00 – 20.00.

Nyt on aika teroittaa luistimet ja kaivaa lapaset kaapista. Se on täällä – nyt on menoa jäällä! Ice Skating -Tour on Suomen Luisteluliiton järjestämä Suomea kiertävä koko perheen luistelutapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 21. kertaa. Tour saapuu Lohjalle jo 9. kerran torstaina 15.11.2018. Lohjan lisäksi tapahtuma toteutetaan talven aikana noin 70 paikkakunnalla Suomessa.

Tourin ohjelmassa on mm. Luistele mun kaa -jääseikkailu perheille sekä jäädisco, kuntoluistelua, leikkejä, temppuja ja ohjelmaa myös perheen pienimmille. Menoa rytmittää DJ Music. Ota mukaan omat luistimet ja kypärä sekä aimo annos luistelufiilistä! Tapahtumassa on myös lainattavissa luistimia ja kypäriä.

Illan koko perheen yleisöluistelutapahtumaan tulijoiden kannattaa tulla hyvissä ajoin jäähalliin, jotta ohjelma pääsee alkamaan tasan klo 18. Aiempina vuosina iltatapahtumaan on osallistunut 150 – 250 luistelijaa. Tilaisuudessa tarjotaan osanottajille kahvia ja kuumaa kaakaota.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ice Skating -tourin järjestää Suomen Luisteluliitto yhteistyössä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa ja Lohjan tapahtumajärjestäjinä ovat mukana Lohjan Liikuntakeskus Oy LoKV Taitoluistelun kanssa.