Juha Koivuporras, Anna Rimpinen ja Pinja Mäentaka (oik).

 

Ihmisellä on valta ajaa kaiken yli. Onneksi maailmasta löytyy aina heitä, jotka maalaavat suojateitä ja antavat mahdollisuuden selvitä tästä kaikesta turvattomuudesta. Suojatie on runollinen liikeilmaisuesitys, joka kertoo rakkaudesta, peloista, suojelemisesta ja tasapainon etsimisestä. Näyttelijät eivät puhu, vaan tarjoavat tarinan ja tunteet liikkeen keinoin. Liikeilmaisun ohella lavalla kuullaan erilaisia ääniä ja live-musiikkia. Katsoja pääsee kohtaamaan teemoja, joihin varmasti jokaiselta, iästä riippumatta, löytyy omakohtaista kokemusta ja kosketuspintaa. Koska jokainen elämässään, etsii turvallista kohtaa mihin astua.

Mukana Suojatiellä ovat Anna Rimpinen (käsikirjoittaja, ohjaaja, näyttelijä), Juha Koivuporras (näyttelijä), Joni Pitkonen ja Pinja Mäentaka (äänimaailma) sekä Veikko Aallonhuippu (valot). Suojatie-esitykset Laurentius-salissa: ensi-ilta su 4.11. klo 17.00, muuta esitykset su 11.11. klo 17.00, ke 21.11. klo 19.00 ja su 25.11. klo 17.00. Esitys kestää noin tunnin. Väliaikaa ei ole, mutta Fazerin ravintolapalvelu on avoinna 1,5 tuntia ennen näytöksiä. Tiedustelut: info@jokoteatteri.fi tai 044 928 7177. Lipput: Netticket.fi sekä Lohjan ja Nummelan Prismat.

Ennen esityksiä on mahdollisuus ostaa pikkujoulu-menun mukaiset etkoilueväät kahvin tai glögin kera Laurentiussalin Fazer ravintolasta. Keskiviikon spesiaalina on tilattavissa ennakkoon ennen esitystä tarjoiltava (ke 21.11. klo 19.00) buffet-ateria suoraan Fazer food co sivulta:

https://shop.fazerfoodco.fi/laurentius/performances.