Antti-Jussi Kivi aloittaa K-Citymarket Vihti Nummelassa 1.6.2019.

Kivellä on takanaan kuuden vuoden menestyksekäs kauppiasura muun muassa K-Citymarket Hämeensaaressa Hämeenlinnassa, josta hän nyt siirtyy K-Citymarket Vihti Nummelan kauppiaaksi. Nykyinen kauppias Sami Hertell siirtyy puolisoineen luotsaamaan K-Citymarket Vantaa Jumboa. K-Citymarket Vihti Nummela palkittiin vuonna 2018 vuoden parhaaksi K-Citymarketiksi.

”On upeaa päästä kauppiaaksi Suomen parhaaseen K-Citymarketiin. Kauppa on huippukunnossa, juuri remontoitu ja valikoimia sekä palvelua hiottu loistaviksi”, Antti-Jussi Kivi sanoo.

”Haluan osoittaa lämpimät kiitokseni asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneilleni K-Citymarket Vihti Nummelassa. Nyt on aika suunnata kohti uusia haasteita”, kauppias Sami Hertell kiittelee.

Antti-Jussi Kivi kertoo, että ruokatrendit ja ruoanlaitto ovat hänen intohimojaan, ja näistä hän aikoo myös Vihti Nummelassa ammentaa ideoita kaupan kehittämiseksi.

”Muun muassa kaupan ja ravintolan raja-aitojen hämärtyminen sekä suomalainen kahvinjuontikulttuuri ovat mielenkiintoisia trendejä, joiden kautta voisi miettiä K-Citymarket Vihti Nummelaan kehitysideoita. Myös erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä voisi kaupassa kokeilla”, Kivi pohtii.

”Aiomme korostaa Vihti Nummelan K-Citymarketissa valikoimaa, laatua ja palvelua. Haluamme tarjota asiakkaille elämyksiä joka ostoskäynnillä. Hyvä asiakaspalvelu, valikoiman laajuus sekä esimerkiksi kotimaisuus ja lähiruoka ovat asioita, joihin Vihti Nummelassa panostamme. Lähdemme aktiivisesti rakentamaan asiakkaan ajan arvoista kauppaa”, Antti-Jussi Kivi sanoo, viitaten K-Citymarket-ketjun uuteen asiakaslupaukseen.

”Tavoitteenamme on vahvistaa entisestään Vihti Nummelan asemaa alueen ykköskauppana. Haluamme lisäksi aktiivista keskustelua niin alueen asiakkaiden kuin lähituottajien kanssa. Minut löytää kaupan käytäviltä ja toivon, että kanssani tullaan juttelemaan. Unelmani on, että kauppa on kuin asiakkaan oma jääkaappi, jolle asiakas tulee ja löytää inspiraation siihen, mitä tänään syötäisiin”, Kivi kuvailee.