Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää leiritoimintaa lapsille ja nuorille kesäkuussa. Päiväleirejä järjestetään tänä vuonna keskustassa, Virkkalassa, Perttilässä, Nummella, Sammatissa ja Karjalohjalla. Lisäksi Karjalohjalla pidetään kotieläinleirejä ja seikkailuleiri, joilla leiriläiset yöpyvät. Osa leireistä järjestetään yhteistyössä Karjalohja-Sammatin 4H-yhdistyksen kanssa.

Kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla järjestetään Rausjärven leirikeskuksessa luonnon helmassa kaksi elämyksellistä leiriä, joilla leiriläiset pääsevät yöpymään: juhannusviikolla järjestetään alakouluikäisten leiri ja kesäkuun viimeisellä viikolla yläkouluikäisten nuorten leiri. Rausjärven leireillä ulkoillaan paljon pelien ja leikkien parissa, uidaan päivittäin ja saunotaan sekä tietysti syödään hyvin.

Keskustan Digi-päiväleirillä sukelletaan koodauksen maailmaan sekä opitaan pelien tekemistä ja muita digitaitoja. Luvassa on lisäksi hauskaa digivärkkäilyä ja tietysti myös pelaamista. Digileirit ovat aikaisempina kesinä saavuttaneet suuren suosion, ja tänä kesänä niitä järjestetäänkin kaksin kappalein.

Karjalohjan Kotieläinleireillä Erolan tilalla leiriläiset pääsevät hoitamaan monia eri kotieläimiä, kuten hevosia, lehmiä, lampaita, possuja, kanoja ja koiria. Lisäksi ohjelmassa on toki pelejä, leikkejä, kädentaitoja sekä saunomista ja uimista.

Jokaiselle löytyy siis varmasti leiritarjonnasta mieluista ohjelmaa. Tarkemmat tiedot kaikista kesän leireistä julkaistaan huhtikuun alkupuolella nuorisotyön verkkosivuilla (www.nuorilohja.fi/kesaleirit). Ilmoittautuminen aukeaa myös tuolloin samassa osoitteessa.

Saadaksesi aina ajantasaiset tiedot nuorisotyön toiminnoista, kannattaa ottaa myös sosiaalisen median kanavat haltuun: Facebookissa Nuori Lohja – Lohjan kaupungin nuorisotyö ja Instagramin puolella nuori_lohja.


Leiriohjelmaa kuuluu totta kai perinteisesti mm. saunomista ja uimista.

Nuori, millaista kesätoimintaa juuri sinä kaipaisit?

Lohjan kaupungin nuorisotyö kehittää 13–17-vuotiaille nuorille järjestettävää kesätoimintaa. Vastaa 15.4. mennessä kyselyyn osoitteessa www.nuorilohja.fi/kysely-kesatoiminnoista/ ja kerro, millaista kesätoimintaa toivoisit tulevina vuosina toteutettavan. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi kahden hengen leffalippupakettia Kino Vaakunaan!

Lohjan nuorisotyö