Lohjan kaupunginvaltuuston kokouksen yhteydessä 13.2. jaettiin Tasavallan Presidentin 6.12.22018 myöntämät kunniamerkit. Tuuli Tulensalo sai Suomen valkoisen ruusun ansioristin, Marja-Liisa Karjalainen ja Risto Murto saivat Suomen leijonan ansioristin, Pirjo Aho, Simo Parviainen, Ritva Poikonen ja Marja Yli-Viikari saivat Suomen valkoisen ruusun 1. luokan mitalin kultaristein, Taina Kaarlela ja Marja Karjalainen saivat Suomen valkoisen ruusun 1. luokan mitalin ja Raija Ahola ja Mirva Selenius saivat Suomen valkoisen ruusun mitalin.

–Kunniamerkin saaneet ovat tehneet pitkän työn kaupungin organisaatiossa. Osa heistä on töissä edelleen, osa jo eläkkeellä. Monella rooli on muuttunut kaupungin palveluksessa oloaikana, mutta muutoksessakin on lähdetty tekemään rohkeasti parasta työn jälkeä. Heistä voikin ottaa mallia, kuinka muutostilanteissa toimitaan, sanoi puheenvuorossaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joona Räsänen.

Kunniamerkin saaneiden puheenvuoron piti Tuuli Tulensalo.

–Kun kuulin, että saan kunniamerkin, mieleeni tuli ensimmäisinä Tuntemattoman sotilas ja siinä ansioristin saaneet sekä rivisotilaat, jotka yhdessä taistelivat meidän puolestamme. Mekin olemme tehneet kaikki yhdessä töitä yhteisömme, Lohjan, eteen, Tulensalo sanoi.