Ostaako joku muka vielä äänilevyjä? Hyvä kysymys, johon löytyy mukava vastauskin kuin levykaupan hyllyltä. Kyllähän levyjä vielä ostetaan. Levyjen keräilystä ja musiikin kuuntelusta on tulossa taas suosittu harrastus. Niinpä Rientolassa, Nummelassakin järjestetään levymessut jälleen ensi lauantaina 1.9.18. Lyhyesti muotoiltuna levymessuilla ostetaan ja myydään äänilevyjä.

Mukana on koko joukko maan parhaita levykauppiaita ja keräilijöitä, jotka poistelevat kokoelmistaan tuplakappaleita. Levynkeräilijöille messut ovat erityisesti mieleen, mutta kenelle tahansa musadiggarille piipahdus rennossa, samanhenkisten kokoontumisessa on mukavaa vaihtelua vapaapäivän ohjelmaan. Itse asiassa levymessuilla on aina hauska hengailla, vaikkei varsinaisesti edes olisi ajatellut mitään ostavansa. Levymessuilla on tarjolla niiden harvinaisten vinyylikiekkojen lisäksi toki aina paljon alennuslevyjä sekä CD- että vinyyliformaateissa. Ja mikä parasta; kävijät voivat ottaa mukaansa ylimääräiset, ehjät äänilevynsä ja myydä ne ostopisteeseen. Kätevää.

Levymessut siis Nummelan työväentalo Rientolassa la 1.9.18 klo 11-15, vapaa pääsy. Osoite on Pisteenkaari 3, Nummela. Tervetuloa.