Lohja700-juhlatyöryhmä käsitteli edellisessä kokouksessaan 21.3. Lohja700-juhlavuoden tapahtumia sekä paikallisilta yrittäjiltä saapuneita anomuksia Lohja700-juhlavuoden logon käyttöoikeuteen liittyen.

Lohja700-juhlavuoden kokouksessa suunniteltiin Lohja700-juhlavuoden pääjuhlaa, joka järjestetään 10.8.–13.8.2023. Perjantaina 11.8. juhlavuotta juhlistetaan keskiaikaisella kulkueella, kuten 100 vuotta aiemmin Lohjan 600-vuotisjuhlavuonna. Pääjuhla järjestetään Aurlahden rannassa lauantaina 12.8. ja siellä esiintyy lohjalaistaustaisia ja paikallisia esiintyjiä.

Elokuussa 2023 järjestettävän pääjuhlan lisäksi muun muassa Lohjan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestävät runsaasti erilaisia tapahtumia koko juhlavuoden ajan.

Lohja700-juhlatyöryhmä on päättänyt myöntää Lohja700-juhlavuoden logon käyttöoikeuden seuraaville logon käyttöoikeutta hakeneille yrityksille: Piia Virta (Lohja-aiheiset taidejulisteet), Anna-Mari Kaskinen (lastenkirja), Lohjan Oppaat ry (Lohja-teemaisia opastettuja bussi- ja kävelyretkiä) ja St. Honoré (Lohja700-leivos tai -kakku).

Yritykset ja palveluntuottajat voivat edelleen hakea Lohja700-juhlavuoden logon käyttöoikeutta omalle tuotteelleen tai palvelulleen. Tuoteideat osoitetaan sähköpostitse kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Merja Lonkaiselle merja.lonkainen@lohja.fi. Tuotteet voivat olla elintarvikkeita, esineitä tai palveluita. Erityisesti toivotaan juhlavuoteen ja paikkakunnan imagoon sopivia, paikallisia tuotteita. Lohja700-työryhmä käsittelee jokaisessa kokouksessaan kokoukseen mennessä saapuneet uudet anomukset.