Pesula Justiina on vaihtanut omistajaa vuoden vaihteessa. Pesulayrittäjät Essi Virtanen ja Emmiina Abrahamsson ovat valmiina taistelemaan arjen vihollisia likaa ja pölyä vastaan! Justiina on tarkkaan tuunattu ja puunattu. Se on saanut uudet raikkaat ja nuorekkaat puitteet toimitiloilleen Asemarinteenkadulle. Nykyinen omistaja Essi Virtanen on toiminut siivous ja pesula-alalla useita vuosia. Emmiina Abrahamsson puolestaan tulee mukaan uutena innokkaana yrittäjänä.

Essi Virtanen tykkää puhtaista raikkaista matoista.

–Pääasiallisesti pesemme mattoja, peittoja, petauspatjoja, tyynyjä ja sohvanpäällisiä sekä sopimusasiakkailta esimerkiksi kilopyykkinä pestäviä työvaatteita, liinoja ja lakanoita. Pesemme myös lemmikkieläinten pedit ja alustat sekä loimet, mutta hieno pyykkiä emme ota vastaan, he kertovat.

–Pyrimme käyttämään biohajoavia pesuaineita mahdollisimman pitkälle, puhtaita tuotteita ei automaattisesti pakata muoviin. Kierrätys ja kestävä kehitys ovat periaatteitamme. Uusi laakapesukone helpottaa ja nopeuttaa työtä ja sähkön kulutuskin vähenee kuivatuksen nopeutumisen vuoksi. Pesutulokseen olemme tyytyväisiä. Olemme tehokkaita, nopeita ja palvelemme hyvin.

Haemme myös matot kotoa ja palautamme ne puhtaina, he kertovat hyväntuulisesti pesulasta ja sen toiminnasta.

Samaa yritystä on myös Nummelassa toimiva Mattopesutupa Vesihiisi. Sieltä onkin otettu mallia ja tehdään saman kaavan mukaan myös Lohjalla. Nummelan yksikköä hoitavatEmmi ja Jari Virtanen.

Justiinan tytöt toivottavat uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi. Avajaistarjouksia on luvassa huhtikuun ajan.

–Tervetuloa myös kahville ja pullalle 2.4., Virtanen ja Abrahamsson toivottavat.

Emmiina Abrahamsson rakastaa koiria ja tietää että ne lisäävät tähän aikaan
vuodesta mattopyykkiä.