Maanantaina 11.11.2019 alkoi Postin henkilöstöä edustavan PAU:n lakko. Lakko voi jatkua jopa kaksi viikkoa. Lohjan kaupungin toiminnassa ongelmia tulee olemaan kirjepostin välityksessä. Ajanvarauskirjeet eivät tule perille, päätöksiä ja epikriisejä ei saada toimitettua eivätkä myöskään asiakaslaskut kulje. Kiireellisissä asioissa Lohjan kaupungin työntekijät ovat yhteydessä puhelimitse.

Mikäli odottaa ajanvarauskirjettä, voi soittaa terveyskeskuksen tai hammashoidon numeroihin tai lähettää sähköpostia. Mikäli asiakkaan tulee saada omaan terveydentilaansa liittyvä kiireellinen lausunto tai esimerkiksi omaisen tai läheisen kuolintodistus kaupungin palveluista, hänen tulee olla yhteydessä siihen yksikköön, josta lausuntoa on pyydetty (esimerkiksi oma terveysasema tai asumispalveluyksikkö). Lohjan kaupunki ei lähetä potilasasiakirjoja tai ajanvarauksia sähköpostilla.

Mahdolliset kirjalliset kysymykset voi osoittaa sähköisesti Lohjan kaupungin kirjaamoon kirjaamo@lohja.fi. Kirjaamo välittää kysymyksen oikeaan paikkaan. Kanta-palvelun kautta saa tarvittaessa reseptit uusittua. Kanta-palvelun kautta voitte myös lukea lääkäreiden lausunnot ja laboratoriokokeiden tulokset.