Selvä Kesä -tapahtuma järjestetään jälleen koulujen päättymispäivänä lauantaina 1.6. kello 13.00–22.00 Aurlahdessa. Alkupäivä kello 13.00–15.00 on suunnattu erityisesti lapsiperheille ja esiintyjäksi tulee Pomppulinna Kreivi, jonka sponsoroi Lohjan Nuorkauppa kamari. Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikenikäisille, mutta se on suunnattu erityisesti 12–17-vuotiaille nuorille.

Rentoa oleilua on tarjolla chillailualueella, jossa on mahdollista pelailla playstationia vr-laseilla. Tapahtumassa 5.-luokkalaiset-17-vuotiaat osallistujat voivat kerätä passiin leimoja mm. seuraavilta toimintapisteiltä: minigolf, suppailu, sumopaini, kännikapina sekä erilaisilta toiminnallisilta ja liikunnallisilta pisteiltä. Osallistuneiden kesken arvotaan huikeita palkintoja, kuten flyboard-lennätys ja lahjakortteja.

Laaja yhteistyökumppaneiden verkosto mahdollistaa sen, että tapahtuma on kokonaisuudessaan nuorille maksuton ruokailua myöten. Tarjolla on suolaista ja makeaa.

Musiikkipuolesta vastaavat Lemmy ry:n toteuttaman bändien kehityskaariprojektin artistit. Tapahtuma toimii projektin artisteille karsintana, josta voittaja pääsee esiintymään Rantajameille. Sininauhaliitto on hankkinut esiintyjäksi ruotsalaisen räppäri Kodien ja illan pääesiintyjänä on Vilma Alina, jonka mahdollisti Kartsa ry. Vilma Alinan lämppärinä toimii Matka Maailman ympäri. Lisäksi tapahtumassa esiintyy tubettaja Lakko.

Tapahtuman järjestävät Lemmy ry, Nuori Lohja – Lohjan kaupungin nuorisotyö, Lohjan nuorkauppakamari yhteistyössä lukuisten järjestöjen ja yritysten kanssa. Mikäli haluat osallistua tapahtuman järjestämiseen sponsoroinnilla tai tulemalla pitämään toimintapistettä, ota yhteyttä Anni Juntuseen.

Tänä vuonna olemme saaneet aluetoimikuntien avulla myös kuljetukset. Bussit tulevat Pusula-Nummi-Saukkola-Aurlahti sekä Sammatti-Karjalohja-Virkkala-Aurlahti. Tarkemmat ajat tapahtuman sivuilta. Busseihin on ennakkoilmoittautuminen ja bussikuljetukseen pääsee vain puhalluksen ja laukkutarkastuksen kautta.

Toivomme että mahdollisimman moni nuori tekisi hyvän valinnan, ja tulisi viettämään päihteetöntä loman aloitusta kanssamme Aurlahteen, kerrotaan Lohjan Nuorisotyöstä.

Lisätietoja: Nuoriso-ohjaaja Anni Juntunen 050 325 5169 anni.juntunen@lohja.fi ja Olavi Turpeinen 044 369 1450

Selvä Kesä -tapahtumassa nuoret pääsevät mm. keräämään passiin leimoja toimintapisteiltä. Tapahtumassa esiintyvät mm. tubettaja Lakko, Vilma Alina sekä räppäri Kodie.