Tänään: 13.07.2024

Päätoimittaja

Tässä ovat Lohjan seudun parhaat juhlatilat!

Oletko järjestämässä juhlia Lohjan seudulla? Juhlatiloja Lohjalla löytyy moneen lähtöön, aina saunatiloista paviljonkeihin saakka! Venuu teki taustatyön puolestasi – tässä ovat Lohjan seudun parhaat juhlatilat.

Villa Hopeapuu

Villa Hopeapuu on modernin tyylikäs juhlatila.

Lohjan keskustassa sijaitseva Villa Hopeapuu on täydellinen pienemmän porukan juhlille. Sisustukseen on panostettu yksityiskohtia myöten ja tunnelma on modernin ylellinen. Upeista ikkunoista avautuu uskomattomat näkymät suoraan Lohjanjärvelle! Seurueen käytössä on sauna, ja järveen pääsee pulahtamaan sekä hiekkarannalta että laiturilta. Kesäisin käytössä on myös ulkoporeallas. Juhlatilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat, joten vain taivas on rajana tarjoilujen suhteen!

Vinkki: talvisin sään salliessa on mahdollisuus avantoon!

Katteuksen tila / Talliravintola

Katteuksen tilan Talliravintolasta löytyy maalaistunnelmaa.

Kesän juhlille täydellinen juhlapaikka on Kattueksen tilan Talliravintola. Tämän tunnelmallisen juhlatilan saa helposti koristeltua juuri oman näköiseksi, ja pöytiä on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Tilassa on istumapaikkoja parhaimmillaan 120 hengelle! Vetonaulana on Talliravintolan idyllinen pihapiiri, joka on loistava valokuvien ottoon. Pihapiirissä asustaa myös maatilaeläimiä: muun muassa lampaat, hevoset ja kanit ilahduttavat eläinrakkaita juhlavieraita.

Vinkki: pienemmille vieraille löytyy erillinen lasten leikkipaikka, jossa aika kulkee kuin siivillä.

Juhlakellari Teho

Juhlakellari Teho on upea juhlatila Lohjan keskustassa.

Täältä löytyy kaikki, mitä vuoden parhaisiin juhliin voisit kaivata! Hiljattain remontoitu kellaritila on moderni, eikä yksityiskohdista ole tingitty. Sisustuksessa on käytetty tummia sävyjä ja tyylikkäitä luonnonmateriaaleja. Hulppea spa-osasto puolestaan huokuu Lapin henkeä. Saunan lisäksi juhlaväki voi rentoutua porealtaissa, joihin mahtuu jopa 16 henkeä kerralla!

Vinkki: tilaa maistuvat ruoat saunailtaan suoraan cateringista ja keskity itse olennaiseen.

Runaway Plan Lounge & Escape Room

Yhdistele juhliisi pakohuonepeli ja rentoa hengailua.

Miten olisi juhlat yhdistettynä pakohuonepeliin? Hauskan aivopähkinän jälkeen Runaway Planiin voi jäädä viettämään niin syntymäpäiviä, pikkujouluja kuin firman virkistysiltaankin! Tilan lounge-puoli on suunniteltu niin, että se sopii täydellisesti yksityistilaisuuksiin. Mukavat sohvat sekä persoonallinen sisustus tekee tilasta juuri sellaisen, missä viihdytään pitkään.

Vinkki: tuo tilaan omat juomat ja loihdi vaikkapa hauskoja cocktaileja tai mocktaileja!

PURE Experience Oy / Juhlaserviisi – Juhla- ja kokoussali

Juhlavien pitkien pöytien ääreen mahtuu ruokailemaan noin 80 vierasta.

Tämä vanhassa teollisuuskiinteistössä sijaitseva juhlatila on oiva tila sinulle, joka haluat järjestää tyylikkäät juhlat Lohjalla helposti. Pure Experiencen osaava henkilökunta loihtii maistuvat tarjoilut ja A-oikeudet omaava tilausravintola hoitaa myös juomapuolen. Jos kaipaat apua somistukseen, sitäkin on saatavilla!

Vinkki: helposti muuntautuvassa tilassa voi järjestää sekä yksityis- että yritystilaisuuksia, sillä paikan päältä löytyy videotykki valkokankaineen erilaisia esityksiä varten.

Hyrsylän Koulu

Hyrsylän koulu on persoonallinen juhlatila Lohjalla.

Vanha Hyrsylän koulu on otettu uudelleen käyttöön juhlatilan muodossa! Tilan restauroinnissa on ollut mukana myös Museovirasto ja tunnelma onkin sen mukainen. Historiaa huokuvassa koulussa järjestätkin hauskat juhlat noin 50 hengelle. Tila taipuu moneen aina illallisjuhlista joogatunteihin ja kokouspäivistä kesäjuhliin!

Vinkki: hyödynnä myös pihaa hauskoihin juhlaleikkeihin!

Mustion Linna / Linnankrouvin paviljonki

Linnankrouvin paviljonkiin on vain 20 minuutin matka Lohjalta.

Mustion Linnan upeista puitteista on muodostunut klassikko! Kauniit ikkunat päästävät sisään luonnonvaloa ja juhlatilan ympyrämäinen muoto nostaa juhlasi uudelle tasolle. Illallistamaan tänne mahtuu kerralla noin 120 henkeä. Kaiken kruuna häikäisevä luonnon tuoma idyllinen tunnelma ja Mustion Linnan ammattimainen palvelu.

Vinkki: Nämä ja lukuisat muut Lohjan seudun vuokrattavat juhlatilat löytyy Venuusta, Suomen suurimmasta tapahtumatilojen markkinapaikasta. Varauspyynnön lähettäminen on helppoa eikä siitä koidu ylimääräisiä kuluja! Venuusta löydät myös muun muassa bändejä, catering-palveluita ja paljon loistavia vinkkejä juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.