Karkkilalaisen musiikinopettajan Anna Tallgrenin säveltämän ja sanoittaman Ukrainan värinen taivas -kappaleen musiikkivideo toteutettiin äänityksineen Karkkilassa useiden kymmenien ihmisten voimin. Karkkilan Työväen Näyttämön ideoiman ja tuottaman musiikkivideon tekoon osallistui teatterilaisten lisäksi tekijöitä myös muista yhdistyksistä, kuten Karkkilan viihdekuorosta, musiikkikoulusta ja ukuleleyhdistyksestä. Mukana oli myös useita paikkakunnalla asuvia kulttuurituotannon ammattilaisia. Kappaleen inspiraation takana on mailleen laskeva ilta-aurinko, joka värjää taivaan sinikeltaiseksi.

–Sävellys syntyi hyvin spontaanisti. Olin ollut kotona sairaana useita päiviä ja hain tytärtäni autolla harjoituksista, kun huomasin ajavani Ukrainan värisen taivaan alla. Saavuttuani kotiin kirjoitin kappaleen ylös, Tallgren kertoo.

Tallgrenin julkaistua kappaleesta nuotin omalla Facebook-sivullaan, Karkkilan Työväen Näyttämöllä päätettiin lähteä toteuttamaan kappaleesta äänitettä ja musiikkivideota.

–Musiikkivideon yhteydessä julkaistaan lista avustuskanavista, joiden kautta toivomme videon katsojien lahjoittavan halutessaan rahaa, kertoo Karkkilan Työväen Näyttämön puheenjohtaja Mika Nikander.

Musiikkivideon tuotantoa ovat tukeneet paikallisia yritykset Bakery Studios ja IleArt Oy sekä Karkkilan kaupunki. Tuotannon yhteydessä merkille pantavaa on ollut ihmisten vilpitön auttamisen ja osallistumisen halu.

Musiikkivideo on julkaistu Karkkilan Työväen Näyttämön Youtube-, Facebook- ja Instagram-tileillä. Videon toivotaan omalta osaltaan tukevan ihmisten tahtoa lahjoittaa varoja Ukrainan sodan uhreille.

Linkki videoon: https://youtu.be/h18tz7ayNr8

Musiikkivideo toteutettiin yhteistyössä monen eri tahon kanssa. Videon katsojia kannustetaan auttamaan ukrainalaisia rahalahjoituksin.