Yrittäjän päivänä torstaina 5.9. on myös kauppakeskus Lohen avajaiset ja samaisena päivänä kello 17 alkaen on Lohen toisessa kerroksessa Laurean tiloissa yrityksille avoin verkostoitumistapahtuma ”Yrittäjän ystävänpäivä”, jossa on esiintymässä myös Arman Alizad. Tapahtuma on yrittäjille maksuton, mutta vaatii ennalta ilmoittautumisen, koska vain noin 120 nopeinta mahtuu mukaan. Tapahtuman järjestää Lohjan Yrityskumppanit, joka koostuu Novagosta, Lohjan kaupungista, Länsi-Uudenmaan Kauppakamarista, Lohjan Nuorkauppakamarista, Luksiasta, Laureasta, Lohjan Yrityskummeista, Innocellosta, Ykkösakselista sekä TE-Toimistosta. Tapahtuma on lajissaan toinen, sillä viime vuonna järjestettiin ensimmäinen Yrittäjän päivän tapahtuma Lohjan Yrityskumppaneiden toimesta.

Suvi Eriksson, Kirsi Ferin, Annmarie Kuurto, Annukka Jussila sekä Tapani Tapiola yhdessä Laurean kauppakeskus Lohen uudessa opetustilassa.

Lohjan Yrityskumppanit muodostettiin lähinnä siksi, että olisi joku taho, joka voisi koordinoida näitä erilaisia alueemme yritystapahtumia, joissa aikaisemmin oli tullut päällekkäisyyksiä. Ja nyt tapahtumien vetovastuu menee aika lailla tasaisesti vuorotellen jäseneltä toiselle ja nyt oli Laurean vuoro olla isäntänä, kertoo lehtori Annukka Jussila Laureasta.

Lohjalla on ollut vuosittain useita erilaisia tapahtuma yrityksille, mutta niitä ei ole koordinoitu näin yhteisesti ennen kuin tämä yhteistyö aloitettiin helmikuussa 2017, muistelee Lohjan kaupungin yrityspalvelupäällikkö Tapani Tapiola.

Yrityspalveluita Lohjan keskustan tuntumassa

Lohjan keskustasta löytyy paikallisille yrityksille tarkoitettuja palveluita useammasta paikasta ja nämä palvelut ovat esittäytymässä myös torstain tapahtumassa.

Lohjan innovaatiokeskus Innocello pitää päämajaa Puuanttilassa ja tekee omalta osaltaan työtään paikallisten yritysten verkostoitumiseksi ja kehittämiseksi. Innocellon tarkoituksena on kehittää ja tukea paikallista elinkeinoelämää, yhteisöä ja ihmisiä ja myös rakenteita ja insituutiota innovaatioiden kautta ratkaisuja etsien, kertovat Annmarie Kuurto ja Kirsi Ferin Innocellosta.

Paikalla on torstaina esillä myös Lohjan yrityspalvelut, Novago, Ykköakseli, TE-toimisto, Yrityskummit, Laurean ja Luksian palvelut, Nuorkauppakamari sekä Kauppakamari.

Iltatilaisuus on kaikille mukaan tuleville yrittäjille maksuton ja tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Mika Sivula ennen SSO:n esittäytymistä ja pääesiintyjä Arman Alizad esiintyy klo 19, ja Armanin esiintymisen jälkeen kaikilla yrittäjillä on vielä aikaa ja mahdollisuus vapaasti verkostoitua toisten yrittäjien kanssa jos ei ole vielä ennen sitä ehtinyt, kertoo Yrityskumppaneissa mukana olevan Luksian opettaja Suvi Eriksson.

Tutustu samalla uuteen kauppakeskuksen kampukseen

Yrittäjillä on samalla mahdollisuus nähdä nykyaikaisen ammattikorkeakoulun tiloja Lohen toisessa kerroksessa. Itseasiassa Laurean Lohjan uusi kampus avataan yleisölle kauppakeskus Lohen avajaisten yhteydessä 5.9.2019 klo 10 alkaen ja kello 17 alkaa yrittäjien tilaisuus, jonne yrittäjien kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii verkostoitua paikalle tulevien muiden yrittäjien kanssa jo ennen puheita ja esityksiä. Lohjan kampuksella voi opiskella tradenomiksi, sosionomiksi ja sairaanhoitajaksi. Uusista tiloista löytyy myös mm. simulaatiotilat sairaalalle potilaineen ja esimerkiksi sosionomien vastaanottotilaksi.

Ilmoittautumiset osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/29951721767B2B51 linkki löytyy myös Laurean sivuilta.