Lohjalla vietetään tapahtumien yötä perjantaina 23.8. Eri puolilla kaupunkia järjestetään tuolloin teemaan sopivia tapahtumia iltapäivästä myöhäiseen iltaan. Tapahtumien yötä on vietetty Lohjalla jo kymmenen kertaa. Tapahtumien yössä perinteisesti eri kohteet ja yritykset järjestävät itsenäisesti haluamansa ohjelman ja Lohjan Matkailupalvelukeskus toimii tapahtumien koordinoijina. Tapahtumista on koottu yhteislistaus, joka löytyy mm. Lohjan tapahtumakalenterista sekä visitlohja.fi-sivuilta.

Tänä vuonna ohjelmaa on tarjottavana Lohjan keskustasta Keski-Lohjan kautta Perttilään. Synnerbergin Kahvilakioskissa Perttilässä on uutuutena belgialaisten vohveleiden tarjoilu. Lisäksi ohjelmassa on mm. takakonttikirppis, haitarinsoittoa ja tuote-esittelyjä. Synnebergin kahvilakioski on avoinna klo 20.00 saakka. Vapaa pääsy.

Herkuttelua on luvassa myös Pink Lemonissa, jossa on Late night tea kattaukset klo 18.30 ja klo 21.00. Kattauksen hinta on 23,50€ ja pöytävaraukset kannattaa tehdä etukäteen. Café Laurissa on taas perinteiset tapahtumien illan kuohuviinijamit. Musiikista vastaa Johanna Juhola ja Roope Aarnio duo klo 19.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tytyrin Elämyskaivoksessa järjestetään suositut Pimeät kierrokset, jolloin kaivoskierrokselle kuljetaan vain oman otsalampun valossa. Ensimmäinen Pimeä kierros klo 18.00 on suunnattu lapsiperheille ja toinen klo 20.30 kierros on aikuisten kierros. Liput kierroksille voi ostaa ennakkoon NetTicketistä.

Lohjan Museo on myös mukana tapahtumassa. Museon näyttelyt ja kahvila ovat avoinna klo 20.00 saakka ja näyttelyihin on vapaa pääsy klo 16.00 alkaen. Museon näyttelyt ovat ”Arabia-astioiden aatelia ja arkista kauneutta sekä ”Kohtaamisia” – Heikki Willamon valokuvanäyttely. Klo 19.00 Heikki Willamo esittelee luontokuvia.

Lohjan pääkirjastolla tapahtuu illan aikana paljon. Pääkirjasto on avoinna klo 21.00 saakka ja luvassa on mm. kirjojen poistomyynti klo 14.00–21.00. Klo 15.00 ja 17.00 esitetään Lohja-aiheista dokumenttielokuvaa Järnefelt-salissa. Lastenosastolla on klo 17.00 – 20.00 pinssipaja ja värityskuvia sekä klo 18.00 Pähkinässä esitetään lasten elokuva. Aikuistenosastolla klo 18.30 Lohjan Teatteri esittelee musikaalin Hiomaton timantti ja heidän jälkeen klo 19.00 improvisaatioryhmä Nasakka esiintyy. Vapaa pääsy.

Käsityöläiskauppa Tuulentupa Laurinkadulla, on avoinna klo 10.00–21.00 Kaupan pihalla on klo 17.00 alkaen työpajoja, arpajaiset sekä kahvio. SannoDesignin kanssa voi myös opetella nokkoslangalla virkkausta (hinta 10€). Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumien yön kaikista tapahtumista löytyy tarkemmat tiedot Lohjan tapahtumakalenterista: https://tapahtumat.visitlohja.fi/fi-FI.

1 Comment

  • Tammetar

    22.8.2019 - 17:11

    Tule sinäki mukaan, ettei tarvi jäähä ittekseen kotii murehtimaa.

Comments are closed.