2017

Käytännössä tänä vuonna tuli 30 vuotta täyteen, siitä kun aloitin yrittämisen ja yritystoiminnan. Koko tämän ajan olen tavalla tai toisella ollut mukana myynnin ja markkinoinnin tehtävissä ja hankkinut myös alalta koulutukseni. Vuosien varrella olen tehnyt töitä todella monien yritysten kanssa todella monelta alalta ja siksi uskalla sanoa, että minulta saat apua ja neuvoja.

Jos sinä tarvitset apua liiketoimintaasi – lisää näkyvyyttä, lisää asiakkaita, lisää liikevaihtoa – lisää toivoa – ota yhteyttä!

ER-tuki markkinointipalvelut

Nykymarkkinointi – Digitaalinen markkinointi – Digimarkkinointi

Haluatko että kotisivusi löytyvät? Haluatko että ne oikeasti auttavat liiketoimintaasi ja liikevaihtoasi?

Oli sitten kyseessä lehtimainonta, suoramainonta, ulkomainonta, tapahtumamarkkinointi, uuden tuotteen lanseeraus, liikkeen avaaminen, vuosijuhlat, asiakasrekisterin luominen, asiakasbopnuskorttijärjestelmän tekeminen – ER-tuki on ollut mukana näissä kaikissa.

Markkinoinnin suunnittelu ei ole pelkästään mainosten suunnittelua vaan paljon myös asiakkaan ja asiakkaan kilpailijoiden ja asiakkaan asiakkaiden tarpeiden ja tilanteen kartoittamista ja ymmärtämistä.

Markkinoinnin tavat ja kulut sekä tarpeet ja tavoitteet ovat joka projektissa erilaiset.
Haluat sitten toteuttaa markkinoinnin sähköisesti, printissä, henkilökohtaisesti – käytä ER-tukea sparraajana ja katsotaan mitä saamme yhdessä aikaiseksi.

Digitaalisen markkinoinnin edut

Digitaalisen markkinoinnin edut ovat suunnattomat. Ensinnäkin se on suora markkinointia, suoramainontaa sen kaikilla hyvillä puolilla ja eduilla- suora yhteys potentiaaliseen asiakkaaseen, motivointi toimintaan jne.

Toisaalta on helppo luoda personoituja viestejä isolle joukolle helposti ja nopeasti. Kolmanneksi muttei mitenkään vähemmin kuin ykköskohta, digitaalinen markkinointi on analysoitavissa, laskettavissa ja sitä kautta kehitettävissä loogisesti. ER-tuki voi auttaa sinua saavuttamaan aivan uusia myyntilukuja!

Käytännössä mitä teemme?

ER-tuki toimii pitkälti pienten ja keskisuurten yritysten kanssa – monilla eri toimialoilla. Teemme sisältöä eri markkinointikanaviin, suunnittelemme yrittäjien kanssa sekä toteutamme pienkoulutuksia. Yksinkertaisen asian voi sanoa monimuotoisesti ja monimutkaisen asian yksinkertaisesti -tarvitsetko apua sisällöntuottamisessa – kotisivuille, mainoksiin….

Tuotamme myös internet kotisivuja ja tarjoamme palvelintilaa (meillä on useampi virtuaalipalvelin käytössämme). Toimimme myös mainossähköpostijärjestelmän (inwise) Suomen edustajana:

ER-tuki tarkoittaa käytännössä yhtä henkilöä: Kari Oksanen

Ota yhteys jo tänään kari.oksanen@ertuki.fi tai soittamalla 0400-733469