Tänään: 13.07.2024

OmaLogo Oy

Tekstiilipainatus

Tekstiilipainatuksia voidaan tehdä moneen eri tuotteeseen. Eri materiaaleille on omat tuotteensa ja väriskaala on suuri. Yleisin käyttötapa on pelipaitojen painatus, työ- ja mainostekstiilit sekä vapaa-ajan tekstiilit.

Meiltä myös vaatteet työvaatteista, edustus-ja harrastusasusteisiin.

Meiltä saatte valmiin kokonaisratkaisun laajan verkoston, suurempien ja luotettavampien maahantuojien kautta. Tarvittaessa voimme tilata tekstiilejä suoraan tehtaalta ja asiakkaan omalla tuotemerkillä.

prässi

Mainoskyltit

OmaLogo toimittaa mainoskyltit erilaisiin ympäristöihin ja erilaisilla taustamateriaaleilla. Meiltä saat kyltit niin sisätiloihin kuin ulos. Pitkäkestoiset tai lyhyaikaiseen tarpeeseen.
Kerro meille tarpeesi ja katsotaan mitä saamme aikaiseksi.

A-ständit

Eli tavalliset ulkomainokset onnistuvat meiltä myös erikoisista materiaaleista, jos haluat, että jo kylttisi erottuu muista.

20160722_124048

Rollup telineet

Rollup telineet tuotamme alihankintana verkostomme kautta mutta teemme kanssasi suunnittelun ja varmistamme toteutuksen ja tuomme telineen teille.

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaus on ns.kivijalkayrityksen yksittäisistä asioista eniten ulosnäkyvä. Tottakai ikkuna voi toimia myös näyteikkunana, mutta OmaLogo toimittaa ikkunateippaukset pieniin (aukioloajat) ja suurempiin teippauksiin (koko liiketila).
Teippaukset voidaan toteuttaa laadukkaana suurkuvatulosteena, tarraleikkurilla läpivärjätystä teipistä muotoon leikattuna tai näiden yhdistelminä. Materiaaleina käytämme hyväksi havaittuja ja tunnettuja merkkejä. Annamme aina tekemillemme materiaaleille ja asennukselle takuun. Materiaalista riippuen teipin käyttöikä on 3-9 vuotta.

Ikkunateippauksiin on myös tarjolla erilaisia valoa läpäiseviä materiaaleja mm. maitolasi-, hiekkapuhallus- sekä värillisiä transparent teippejä.

Autoteippaukset

Autoteippaus voi yksinkertaisimmillaan olla yrityksen nimen teippaus värillisellä teipillä auton kylkeen tai nimen ja puhelinnumeron yhdistelmä. Varsin normaali on myös edellisten yhdistelmä esimerkiksi logokuvion kanssa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille näkyvät ja toimivat teippaukset liikenteeseen.

Muu mainosteippaus

Mainosteippauksia voidaan tehdä liiketiloihin, seinille, pöytiin- sisustusteipit oman suunnittelunne ja tarpeenne mukaisesti asennettuna paikoilleen.

Meiltä saatte myös liiketilojen ulko-ja sisäkyltit.

Jos tilaat meiltä vain teipin, muistathan tilatessasi mainita:

– haluatko siirtokalvon

– haluatko teipin perkauksen

www.omalogo.fi

www.facebook.com/omalogo

Kauppa: omalogo.skypro.fi

Myynti ja sopimukset

myynti@omalogo.fi
Kari 040 960 3330

Mikael 050 323 6013

packages-1027339_1920

Tuotanto

Virkkalantie 2, 08700 LOHJA